Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα

Πότε ξεκινήσαμε

Το DigitalFactory.gr ξεκίνησε την πορεία του το 2017. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, πολλές ιδέες από είναι μια ομάδα από αφοσιωμένους ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν – το digital marketing.

Πως λειτουργεί το Digital Factory

Η ιδέα πίσω από το Digital Factory είναι πολύ απλή και χωρίζεται σε 2 σκέλη.

Για τις επιχειρήσεις, δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσουν νέο, στοχευμένο κοινό, που πραγματικά ενδιαφέρεραι για ότι έχετε να προσφέρετε. Έτσι, μπορείτε να παρουσιάσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας στο σωστό χρόνο – στο σωστό μέρος. Ως αποτέλεσμα, φτάνετε περισσότερους ανθρώπους και ανεβάζετε την αναγνώρηση του brand.

Και αυτό το καταφέρνουμε σε συνεργασία με κορυφαίους influencers των social media, τους οποίους επιλέγουμε με βάση ορισμένα κριτήρια. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Για τους influencers, τους ενώνουμε με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για κοινές συνεργασίες. Με αυτό το τρόπο, ο κάθε influencer που συνεργάζεται με το digital factory, ξεκινάει ένα project το οποιο φέρει κέρδος και στις δύο πλευρές.

Το κέρδος για τους social media influncers, μπορεί να είναι είτε χρηματικό είτε μέσω διαφημιστικής καμπάνιας η οποία τροφοδοτείτε από δωρεάν προϊόντα. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο άνθρωπος πίσω από το Digital Factory

Έχοντας στο portfolio του ένα από τα κορυφαία e-commerce e-shop στην Ευρώπη, στο κλάδο των οπτικών, και πάνω από 18 e-shops σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο ιδρυτής του Digital Factory, Klaudio Fejzaj, μοιράζει τις πετυχημένες στρατηγικές του και είναι έτοιμος μαζί με την ομάδα του, να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μεγαλώσουν την επισκεψιμότητα, την κατάταξη στο Google και τις πωλήσεις.

 

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας αν σας ενδιαφέρει να αξιολογήσουμε την δική σας ιστοσελίδα και τις δυνατότητές της.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα, να στείλετε στο hello@digitalfactory.gr ή ακόμη και στο Linkedin.