Κύθνος | Σύρος | Κέα | Σέριφος

Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδων

Ολοκληρωμένες Λύσεις στην Υποστήριξη Ιστοσελίδων!

Υποστήριξη ιστοσελίδων WordPress

Υποστήριξη Ιστοσελίδας

Μπορούμε να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση παρέχοντας την τεχνογνωσία μας και κάνοντας τις κατάλληλες αναβαθμίσεις στα πρόσθετα και το θέμα που έχει χρησιμοποιηθεί, καθώς και στο ίδιο το WordPress ώστε να καλύπτονται τα όποια κενά ασφαλείας δημιουργούνται όσο βγαίνουν καινούργιες εκδόσεις.

Προσφέρουμε επαγγελματική υποστήριξη ιστοσελίδων και εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα ενημερώνεται με νέο περιεχόμενο, νέες λειτουργίες και δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας.

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η συντήρηση ιστοσελίδων είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία των ιστοσελίδων και είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσει τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που η συντήρηση ιστοσελίδων είναι σημαντική, αν αφήσουμε μια ιστοσελίδα χωρίς συντήρηση θα αρχίσει να καταρρέει.

ολοκληρωμένες εργασίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για την ηλεκτρονική σου επιχείρηση.

Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδων στην πλέον οικονομική τιμή με 300€ ευρώ ετήσια!

Υποστήριξη ιστοσελίδων WordPress Κύθνος
Υποστήριξη ιστοσελίδων WordPress Κέα
Υποστήριξη ιστοσελίδων WordPressς Σύρος
Υποστήριξη ιστοσελίδων WordPress Σέριφος

Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδων Κύθνος Σύρος Κέα Σέριφος (1)
Υποστήριξη & Συντήρηση Ιστοσελίδων Κύθνος Σύρος Κέα Σέριφος (2)
Τα βήματα που ακολουθούμε:

Υποστήριξη - Συντήρηση Ιστοσελίδων

01.

Έλεγχος και κατάσταση λειτουργίας σελίδας 24/7

02.

Εργασίες αναβάθμισης plugin, πλατφόρμας, ενημέρωση PHP κ.ά

03.

Συμπίεση και βελτιστοποίηση κώδικα κάθε σελίδας για responsiveness και φιλικές σε SEO

04.

Καθημερινά Backup βάσης δεδομένων σελίδας

Υψηλότερη απόδοση

Ο κύριος σκοπός της είναι να λειτουργεί σωστά, να φορτώνει γρήγορα και να είναι ασφαλής, ώστε οι επισκέπτες σου να μετατρέπονται σε πελάτες. Για να γίνει αυτό πράξη, θα πρέπει η σελίδα σου να συντηρείται τακτικά και να είναι υπό συνεχή έλεγχο για την αποφυγή σφαλμάτων ή ακόμα και κακόβουλων πρακτικών. Με τις εργασίες που σου προσφέρουμε, θα διασφαλίσουμε ότι η σελίδα σου θα είναι σε άψογη κατάσταση, πάντα διαθέσιμη και ασφαλής για τους επισκέπτες σου.

Συντήρηση Ιστοσελίδων Ενημέρωση πλατφόρμας

Ένα μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την άνθηση των πλατφορμών κατασκευής ιστοσελίδων είναι ότι βγαίνουν πολύ συχνά νέες εκδόσεις, οι οποίες αν δεν γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Συντήρηση Ιστοσελίδων Ενημέρωση πρόσθετων

Το παρωχημένο λογισμικό είναι η κύρια αιτία για προσβολές από ιούς, malware, κακόβουλο λογισμικό και εκμετάλλευση ευπαθειών (hacking). Ενημερώνουμε όλα τα πρόσθετα της ιστοσελίδας σας για να είσαστε ασφαλείς εσείς και η ιστοσελίδα σας.

Συντήρηση Ιστοσελίδων Βελτιστοποίηση γραφικών

Σαρώνουμε, ελέγχουμε και βελτιστοποιούμε τα γραφικά της ιστοσελίδας σας, επιτυγχάνοντας από 45% έως και 65% μείωση μεγέθους, έτσι ώστε όλες οι σελίδες της ιστοσελίδας σας να φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα.

Συντήρηση Ιστοσελίδας αναζήτησης Google

Παρακολουθούμε και ελέγχουμε την κονσόλα αναζήτησης (Search Console πρώην Web Master Tools) της Google για τυχόν προβλήματα της ιστοσελίδας σας ή του web server σας και τα επιλύουμε άμεσα. Αμεσότητα για να λειτουργούν όλα απρόσκοπτα, ομαλά και χωρίς λάθη.

Δωρεάν Ανάλυση

Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, βλέπετε κάτι που σας ενοχλεί, αλλά δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε;

Αν λοιπόν θέλετε να ανακαλύψετε τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας και δεν ξέρετε πως να το κάνετε, σας έχουμε τη λύση, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μια δωρεάν ανάλυση.

Χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, θα σας αποστείλουμε ένα αναλυτικό email που θα αναφέρει όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε.

01.

Κατόπιν της επικοινωνίας σας μαζί μας, γίνεται μια πρώτη συζήτηση για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα προβλήματα που έχετε με την ιστοσελίδα σας και για να προσδιορίσουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Θα λάβετε από εμάς μία προσφορά που αναφέρει επιγραμματικά την πρότασή μας για την συντήρηση της ιστοσελίδας σας. Αφού αποδεχθείτε ξεκινάμε άμεσα τις εργασίες συντήρησής της.

02.

Η αρχική συντήρηση της ιστοσελίδας σας γίνεται σε δικό μας διακομιστή ο οποίος θα μας δώσει την δυνατότητα να ελέγξουμε ότι όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς προβλήματα. Θα μπορείτε και εσείς με τη σειρά σας να ελέγξετε τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας και ότι όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς προβλήματα.

03.

Μετά την ολοκλήρωση και εφόσον είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, γίνεται εξόφληση της προσφοράς και προχωράμε στην μεταφορά της ιστοσελίδας σας και την ενεργοποίηση των εργαλείων Google (σε περίπτωση που δεν έχετε). Στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα ή θέλετε να διακόψετε τη συνεργασία σας μαζί μας, δεν έχετε καμία υποχρέωση προς εμάς και εμείς καμία απαίτηση από εσάς.

Συντήρηση Ιστοσελίδας Χωρίς Προκαταβολή & Χωρίς Δεσμεύσεις

Συντήρηση Ιστοσελίδας Συντήρηση Ιστοσελίδας για Απόλυτη Ασφάλεια & Σιγουριά

Συντήρηση Ιστοσελίδας για Απόλυτη Ασφάλεια & Σιγουριά

Υποστήριξη - Συντήρηση Ιστοσελίδων

Μπορείτε να κάνετε υποστήριξη ιστοσελίδας αν η σελίδα μου είχε κατασκευαστεί από άλλη εταιρεία;

Ναι φυσικά μπορούμε. Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, θα πρέπει να κάνουμε κάποια ανάλυση (δωρεάν) πριν αναλάβουμε.

Με κάθε πακέτο για υποστήριξη ιστοσελίδας εγκαθιστούμε εφαρμογές για να κάνουμε την εργασία μας πιο αποδοτική, πρέπει να ελέγξουμε αν το σύστημά σας είναι συμβατό με τις εφαρμογές μας.

Σε τι διαφέρει η υποστήριξη ιστοσελίδων και η συντήρηση ιστοσελίδων;

Με την συντήρηση ιστοσελίδων εννοούμε την τεχνική συντήρηση που γίνεται στα επιμέρους τμήματα που αποτελούν μια ιστοσελίδα, όπως το CMS που είναι κατασκευασμένη η ιστοσελίδα σας, τα ενθέματα και τα πρόσθετα που είναι εγκατεστημένα και γενικότερα τεχνικές διεργασίες που γίνονται με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Με την υποστήριξη ιστοσελίδων εννοούμε την γενικότερη υποστήριξη της ιστοσελίδας σας, αυτό αφορά αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, προσθήκη περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας και γενικότερα μη τεχνικά θέματα.

Τι καλύπτουν τα πακέτα για υποστήριξη ιστοσελίδας;
Κάθε πακέτο για υποστήριξη ιστοσελίδας έχει ελάχιστη διάρκεια 180 ημέρες. Πιστεύουμε ότι για να μπορέσει η υπηρεσία να αποδείξει το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει, θα χρειαστεί το παραπάνω διάστημα.

Τα πακέτα για υποστήριξη ιστοσελίδας ενδεικτικά καλύπτουν:

 • Αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.
 • Προσθήκη περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας.
 • Αλλαγές στη δομή της ιστοσελίδας σας.
 • Διορθώσεις στο περιεχόμενο για να γίνει πιο seo friendly.
 • Προσθήκη νέων λειτουργιών ή ενθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η αξία του ενθέματος).
Τι μου προσφέρει η Συντήρηση Ιστοσελίδας;

Η συντήρηση ιστοσελίδας είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας και είναι απαραίτητο να γίνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσει τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της.

Η τακτική συντήρηση ιστοσελίδας σας προσφέρει:

Συχνά αντίγραφα ασφαλείας, συχνή ενημέρωση πλατφόρμας, συχνό καθαρισμό της βάσης δεδομένων σας, ενημέρωση πρόσθετων, καθαρισμό κακόβουλων προγραμμάτων, ενημέρωση ενθεμάτων, αφαίρεση από μαύρες λίστες, βελτιστοποίηση γραφικών, παρακολούθηση & επιδιόρθωση συνδέσμων και πολλές άλλες παροχές.

Γιατί χρειάζομαι συντήρηση ιστοσελίδας;

Η ιστοσελίδα είναι σύνθεση πολλών εξειδικευμένων λειτουργιών και κάποιες από αυτές τις λειτουργίες απαιτούν τεχνικές γνώσεις για την συντήρησή τους.

Ο βασικότερος λόγος που χρειάζεστε συντήρηση ιστοσελίδας – εκτός της λειτουργικότητας – είναι τα κενά ασφάλειας που με κάθε αναβάθμιση κλείνει κάποια από αυτά.

Ένα άλλο που προσφέρει η συντήρηση ιστοσελίδας είναι οι νέες λειτουργίες και λειτουργικότητες που μπορεί να προστεθούν σε κάποια plugin ή εκθέματα.

*στις παρακάτω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Πακέτα Υποστήριξης & Συντήρησης

Starter Support

* Αφορά ετήσιο πακέτο υποστήριξης και προπληρώνεται για 1 έτος

250 €
 • Professional Web Hosting.
 • ΜΗΝΙΑΙΕΣ ενημερώσεις σε plugins, wordpress και theme.
 • Έως 12 αιτήματα το έτος. Τα αιτήματα αφορούν τη χρήση του website/e-shop, αλλαγές* , σφάλματα και ανάκτηση αρχείου backup.
 • Επίλυση τυχόν σφαλμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του website/e-shop σας έπειτα από αίτημα σας.
 • Έλεγχος διατήρησης backup. Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση αρχείου backup έπειτα από αίτημα σας.
 • ΜΗΝΙΑΙΟΣ έλεγχος για ιούς και malware. Άμεση εκκαθάριση τυχόν μολυσμένων αρχείων.
Professional Support

* Δυνατότητα 6μηνου ή ετησίου πακέτου συνδρομής. Το 6μηνο προπληρώνεται και το ετήσιο μπορεί να πληρωθεί σε 3 ισόποσες δόσεις. Αν επιλέξετε το 6μηνο πακέτο, τα αιτήματα προσαρμόζονται αντίστοιχα (θα ισχύουν τα μισά από τα αναγραφόμενα).

440 €
 • Professional Web Hosting.
 • ΜΗΝΙΑΙΕΣ ενημερώσεις σε plugins, wordpress και theme.
 • Έως 30 αιτήματα το έτος. Τα αιτήματα αφορούν τη χρήση του website/e-shop, αλλαγές* , σφάλματα και ανάκτηση αρχείου backup.
 • Επίλυση τυχόν σφαλμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του website/e-shop σας έπειτα από αίτημα σας.
 • Έλεγχος διατήρησης backup. Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση αρχείου backup έπειτα από αίτημα σας.
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ έλεγχος για ιούς και malware. Άμεση εκκαθάριση τυχόν μολυσμένων αρχείων.
 • Μηνιαίος έλεγχος ταχύτητας website/e-shop και επίλυση σφαλμάτων που μπορεί να την επηρεάζουν.
 • Μηνιαίος έλεγχος στο google search console και google analytics για τυχόν προβλήματα ευρετηρίασης
Business Support

* Δυνατότητα 6μηνου ή ετησίου πακέτου συνδρομής. Το 6μηνο προπληρώνεται και το ετήσιο μπορεί να πληρωθεί σε 3 ισόποσες δόσεις. Αν επιλέξετε το 6μηνο πακέτο, τα αιτήματα προσαρμόζονται αντίστοιχα (θα ισχύουν τα μισά από τα αναγραφόμενα).

780 €
 • Professional Web Hosting.
 • ΜΗΝΙΑΙΕΣ ενημερώσεις σε plugins, wordpress και theme.
 • Έως 50 αιτήματα το έτος. Τα αιτήματα αφορούν τη χρήση του website/e-shop, αλλαγές* , σφάλματα και ανάκτηση αρχείου backup.
 • Επίλυση τυχόν σφαλμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία του website/e-shop σας έπειτα από αίτημα σας.
 • Έλεγχος διατήρησης backup. Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση αρχείου backup έπειτα από αίτημα σας.
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ έλεγχος για ιούς και malware. Άμεση εκκαθάριση τυχόν μολυσμένων αρχείων.
 • Μηνιαίος έλεγχος ταχύτητας website/e-shop και επίλυση σφαλμάτων που μπορεί να την επηρεάζουν.
 • Μηνιαίος έλεγχος στο google search console και google analytics για τυχόν προβλήματα ευρετηρίασης
Συντήρηση Ιστοσελίδας για Απόλυτη Ασφάλεια & Σιγουριά

Όροι & προυποθέσεις

 • *Στις αλλαγές δεν συμπεριλαμβάνονται νέες δυνατότητες ή μηχανισμοί. Συμπεριλαμβάνονται αλλαγές όπως αλλαγή banner, δημιουργία popup, αλλαγή μεταφορικών, αλλαγή τρόπων πληρωμής, αλλαγή κειμένων, προσθήκη κατηγορίας προϊόντων
 • Για ενσωμάτωση νέων μηχανισμών ή δυνατοτήτων σας αποστέλουμε αντίστοιχη προσφορά.
 • Σε περίπτωση που ξεπεράσετε τις αλλαγές του εκάστοτε πακέτου θα υπάρξει επιπλέον χρέωση βάσει εργατοώρας. ( 40€ / ΩΡΑ )
 • Η ανάκτηση backup ή η επίλυση σφαλμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον δεν έχετε ξεπεράσει το όριο των αιτημάτων του εκάστοτε πακέτου. Αν το website/e-shop σας φιλοξενείται σε hosting της εταιρείας μας τότε μπορούμε να ανακτήσουμε το backup οποιασδήποτε μέρας των τελευταίων 2 μηνών διότι σε όλα τα πακέτα μας παρέχουμε καθημερινό backup. Σε αντίθετη περίπτωση θα εξαρτάται από τη δυνατότητα που μας δίνει το πακέτο φιλοξενίας που χρησιμοποιείται για το website/e-shop σας.
 • Αν το website/e-shop σας δεν φιλοξενείται σε hosting της εταιρείας μας, η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που οφείλονται σε προβλήματα σχετικά με τη φιλοξενία ή τον server που φιλοξενείται το website/e-shop σας.
 • Αν το website/e-shop σας δεν φιλοξενείται σε hosting της εταιρείας μας, είναι απαραίτητο να μας στείλετε κωδικούς διαχείρισης του πακέτου φιλοξενίας σας.
 • Στην περίπτωση που το website/e-shop σας φιλοξενείται σε hosting της εταιρείας μας, ο έλεγχος του website/e-shop σας για malware πραγματοποιείται με το imunify AV.
Πάρε μια δωρεάν εκτίμηση κατάστασης της σελίδας σου


Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να απαντήσει σε κάθε σας αίτημα και να σας προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σε κάθε βήμα σας, με στόχο την αναλυτική καθοδήγηση, την αποτελεσματική υποστήριξη και την ικανοποίηση όλων των αναγκών σας. Εμπιστευτείτε μας, λοιπόν, και αναπτυχθείτε μαζί μας!

-Το τμήμα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμο τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες 09:00 με 17:00.

-Ο χρόνος απόκρισης στα αιτήματά σας εξαρτάται από την προτεραιότητα του κάθε αιτήματος σας, η οποία καθορίζεται αποκλειστικά από το τμήμα υποστήριξης μας για κάθε αίτημά σας.

-Αγοράζοντας τον αντίστοιχο πακέτο υποστήριξης και προεξοφλώντας το, επωφελείστε από την άμεση και συνεχή υποστήριξη της ομάδας μας.

-Σε περίπτωση που χρειάζεστε υποστήριξη από το τμήμα του support θα πρέπει να ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο υποστήριξης.